Șterge contul
Șterge contul House of Watches din aplicație sau de pe acest site. Nu trebuie să reinstalezi aplicația.
După finalizarea ștergerii, datele de autentificare și datele personale salvate sunt eliminate. Profilul personal de vânzător este dezactivat, iar anunțurile private sunt retrase. Datele reprezentanțelor transferate sunt păstrate.
Comenzile, plățile, viramentele, înregistrările de service, certificatele, recenziile, raportările și mesajele sunt păstrate când sunt necesare pentru obligațiile în curs și evidențe.
Citește Politica de confidențialitate pentru informații despre înregistrările păstrate și drepturile tale. Echipa de asistență poate explica ce înregistrări se aplică cererii tale.
Citește Politica de confidențialitateȘterge contul online
Se încarcă…
Nu te poți autentifica? Cere ajutor pentru ștergere
Trimite echipei de asistență o cerere de ștergere folosind adresa de email a contului. Trebuie să verificăm că îți aparține contul și să analizăm activitatea în curs înainte de ștergere. Trimiterea formularului nu șterge contul.
Scrie echipei de asistență